İhsan Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://hayrabolukizmeslek.meb.k12.tr
Adres : İlyas Mahallesi Alpullu Caddesi No 85 Hayrabolu /TEKİRDAĞ
VİZYON : Öğrencilerimizi 21.yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek mesleki bilgi, beceri ve donanımda yetiştirmek.
MİSYON : Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; 1- Öğrencilerimizin ilgi, ihtiyaçlarına uygun, eğitim teknolojilerinden yararlanılan etkin eğitim hizmeti sunmak. 2-Öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif ihtiyaçlarını karşılayacak aktiviteler geliştirmek, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak. 3-İşgücü piyasasının durumu, işletmelerin beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak eğitim programları hazırlamak ve güncellemelerini yapmak. Böylece öğrencilerimizi iş sahası gerçeklerine göre uygun bilgi, beceri ve donanımda yetiştirmek. 4-Ülkemizin meslek hizmetlerinin yürütülmesinde, mesleki yeterliliğe sahip, meslek etiğini kullanabilen, çağdaş, demokrat bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.20-17.10
Isınma : KALORİFER - KÖMÜR
Servis :
Ulaşım : E -5 karayoluna uzaklık 25 km
Yerleşim Yeri : Alpullu Cad. No:1
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 52 km
Kontenjan Bilgileri : 65
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 80,7503 - 60,4330
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : MESLEK LİSELERİ AİLELER İLE BULUŞUYOR PROJESİ/